Zorglocatie Hilverzorg Hilversum

Hilverzorg

Reeds kregen we een opdracht voor het leveren van parkbanken voor een zeer bijzonder project bij de Zonnehoeve, een zorginstelling voor dementerende ouderen in Hilversum.

Binnen de wandelgangen van de zorginstelling worden plekken nagebootst waar de ouderen normaal niet meer zelfstandig kunnen komen. Zo is er een treincoupé, een plein uit de jaren ’50 en een park met fontein en bomen nagebootst. Het ontwerp van de ruimtes is gedaan door CURA interieuradvies. Voor de wandelpaden heeft Gardeluxe zes Ikaros parkbanken en Boombank Ourobouros geleverd.

“Meer dan tevreden, de verwachting aan de kwaliteit is ruim overtroffen. De meubels zijn perfect voor de doelgroep, zowel qua zitcomfort als qua hoogte. Ook de levering, installatie en het contact zijn erg goed bevallen. Vakmanschap is een woord dat past.” – Gerwin Vons, CURA interieuradvies

Voordelen van de parkbanken van Gardeluxe zijn:
– Duurzaam
– Weerbestendig en onderhoudsarm
– Comfortabele in- en uitstap
– Tijdloos
– Lange levensduur
– Constante collectie

Het is voor bewoners prettig om te kiezen voor herkenbare modellen die warme herinneringen oproepen in de sfeer van vroeger. De modellen van Gardeluxe dragen bij aan een vertrouwde omgeving.

Zoekt u advies over de inrichting van uw zorglocatie?

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het dorpje ’s Gravenmoer. Sinds kort hebben meerdere Gaia parkbanken een prachtige plek in dit mooie Brabantse landschap gekregen.

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.