Stadsmuseum Appingedam | Zeus

Stadsmuseum Appingedam

De gemeente Appingedam heeft het startschot gegeven voorde herinrichtingsplannen van de winkelstraat, waaraan het stadsmuseum ligt. Wij mochten in maart bij het stadsmuseum twee Gardeluxe parkbanken leveren. De oude gevel lijkt gemaakt voor de Zeus banken die naast de entree staan.

De parkbanken zijn door de gemeente aan het Stadsmuseum geschonken. De beheerders van het Stadmuseum kozen zelf de stijl van de parkbanken en kwamen uiteindelijk uit bij Gardeluxe. Gardeluxe heeft ruim 20 klassieke modellen in haar assortiment; keus genoeg om de perfecte bank te vinden voor het stadsmuseum.

Er is gekozen voor twee Zeus parkbanken van 140 cm in de Gardeluxe kleur klassiek groen. De parkbanken zijn geheel van aluminium. Aluminium heeft, vergeleken met hout,  als voordeel dat de parkbanken niet alleen een langere levensduur hebben, maar eveneens geheel recyclebaar en duurzaam zijn. Daarnaast zijn er meerdere lengtematen mogelijk en wordt het kleurenaanbod aanzienlijk vergroot.

Reactie vanuit het stadsmuseum: “Wij zijn erg blij met de onderhoudsvrije banken en de reacties zijn uitsluitend positief. De parkbanken passen zó goed bij het pand, dat sommigen denken/geloven dat de banken geheel bij de stijl van het gebouw ontworpen zijn!”

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.