Stadsmuseum Appingedam

Stadsmuseum Appingedam

De gemeente Appingedam heeft het startschot gegeven voorde herinrichtingsplannen van de winkelstraat, waaraan het stadsmuseum ligt. Wij mochten in maart bij het stadsmuseum twee Gardeluxe parkbanken leveren. De oude gevel lijkt gemaakt voor de Zeus banken die naast de entree staan.

De parkbanken zijn door de gemeente aan het Stadsmuseum geschonken. De beheerders van het Stadmuseum kozen zelf de stijl van de parkbanken en kwamen uiteindelijk uit bij Gardeluxe. Gardeluxe heeft ruim 20 klassieke modellen in haar assortiment; keus genoeg om de perfecte bank te vinden voor het stadsmuseum.

Er is gekozen voor twee Zeus parkbanken van 140 cm in de Gardeluxe kleur klassiek groen. De parkbanken zijn geheel van aluminium. Aluminium heeft, vergeleken met hout,  als voordeel dat de parkbanken niet alleen een langere levensduur hebben, maar eveneens geheel recyclebaar en duurzaam zijn. Daarnaast zijn er meerdere lengtematen mogelijk en wordt het kleurenaanbod aanzienlijk vergroot.

Reactie vanuit het stadsmuseum: “Wij zijn erg blij met de onderhoudsvrije banken en de reacties zijn uitsluitend positief. De parkbanken passen zó goed bij het pand, dat sommigen denken/geloven dat de banken geheel bij de stijl van het gebouw ontworpen zijn!”

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.