Prins Bernhardplantsoen Hengelo (OV)

Prins Bernhardplantsoen Hengelo (OV)

Midden in het centrum van Hengelo (Overijssel) bevindt zich een groen stukje rust: het Prins Bernhardplantsoen. Een mooi park voorzien van een eendenvijver, weelderige rozentuin en gezellig terras van het paviljoen ‘De Ontmoeting’.

Rozentuin
In eerste instantie heeft Wegenbouw Lansink uit Saasveld zeven Adonis parkbanken geplaatst in de idyllische rozentuin van het plantsoen. De Hollandse tulpen gegoten in de zijkanten van deze bank geven de omgeving nét dat beetje extra.

Plantsoen
Een poosje later is het plantsoen opgeknapt. Om het gehele park een uniforme uitstraling te geven is besloten de Adonis bank ook op de rest van het terrein te plaatsen. Met deze twaalf banken erbij kan er nog jaren genoten worden van- en in het Prins Bernhardplantsoen.

Hengelo (OV)
De Gemeente Hengelo is geen vreemde voor Gardeluxe; Het Tuindorp ’t Lansink is een schitterende historische woonwijk in Hengelo, gebouwd in de 20e eeuw. Rondom de Tuindorpvijver staan sinds 2010 twaalf Adonis parkbanken van Gardeluxe en nog steeds vormen ze een verrijking voor de prachtige omgeving.

Zoekt u advies over de inrichting van park of stadspark?

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.