Regio Twente | Luna

Regio Twente

Gardeluxe presenteert: de Luna bank

De Luna parkbank, ideaal voor onderweg!

Gardeluxe is altijd bezig met innovatie van haar producten. Op het moment dat de Regio Twente met een opdracht kwam voor parkbanken op fietsroutes zijn wij direct aan de slag gegaan met ontwerpen.

Om fietsers van de Twenteroute van optimale uitrustplaatsen te voorzien is parkbank Luna ontwikkeld. Deze comfortabele Luna bank is ontworpen zonder armleuningen, om het gehele zitvlak optimaal te kunnen benutten. De extra verstevigde aluminium profielen in het zit- en ruggedeelte van parkbank Luna zorgen voor een stevige basis. Parkbank Luna bestaat geheel uit aluminium, wat de bank duurzaam en recyclebaar maakt.

Typische kenmerken van de Luna parkbank zijn:
– Duurzaam materiaalgebruik
– Volledig recyclebaar
– Weerbestendig en onderhoudsarm
– Constante collectie
– Productie in eigen beheer
– Onderdelen na- en bij te bestellen
– Logo of wapen graveren mogelijk

De Luna parkbank is in diverse uitvoeringen beschikbaar:
– 120 cm
– 140 cm
– 160 cm
– 180 cm
– 200 cm

De Luna bank is praktisch zonder in te leveren op esthetiek. Voor de regio Twente is gekozen voor de kleur klassiek groen, met het logo van Twente in de rugleuning gegraveerd. Uiteraard is de Luna parkbank ook beschikbaar in elke RAL of futura kleur naar keuze.

De Luna parkbank zal komen te schitteren op maar liefst 90 fietsopstappunten in de gemeenten Rijssen-Holten, Wierden, Hellendoorn en Nijverdal, geplaatst door oud wethouders en burgemeester van deze gemeenten; de bankenbrigade.

De parkbank geeft fietsers en wandelaars in Twente de mogelijkheid even tot rust te komen en te genieten van de omgeving, eventueel een boterham te eten en hun route verder uit te stippelen.

“Zijn we echt enorm trots op! Heel mooi, eenvoudig en passend in het buitengebied. Vooral duurzaam.”

Han van den Heuvel, Regio Twente over de Luna banken.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Demeter tuinbank Gardeluxe Alkmaar

Alkmaar | Demeter

Voor het huis in Alkmaar is een prachtig zitplekje met de tuinbank Demeter gecreëerd. Lekker genieten in de zon en met een mooi uitzicht op

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,