Parkbank Luna in Kuinre

Gemeente Steenwijkerland

Twee Luna parkbanken in Kuinre!
In de kop van de provincie Overijssel bevindt zich een prachtig oud Zuiderzeestadje; Kuinre. Op het moment dat de gemeente Steenwijkerland besloot dat het tijd werd voor nieuwe parkbanken bij het standbeeld “Roofridder te paard” twijfelde Jos van Dijk, Coördinator groen en sport, geen moment en opperde de Luna parkbank van Gardeluxe.

Dag van de Openbare ruimte 2016
Waarom de Luna parkbank? Op de Dag van de Openbare Ruimte 2016 in Utrecht werd parkbank Luna geïntroduceerd. Tijdens zijn bezoek aan de stand van Gardeluxe  viel de heer  van Dijk parkbank Luna direct op door haar eenvoud. Zodoende  staan nu twee klassiek groene Luna parkbanken te schitteren in het van oorsprong bescheiden vissers- en havenplaatsje Kuinre.

De Luna parkbank
De comfortabele Luna parkbank is ontworpen zonder armleuningen, om het gehele zitvlak optimaal te kunnen benutten. De extra verstevigde aluminium profielen in het zit- en ruggedeelte van parkbank Luna zorgen voor een stevige basis. Parkbank Luna bestaat geheel uit aluminium, wat de bank duurzaam en recyclebaar maakt. De Luna is praktisch zonder in te leveren op esthetiek. In Kuinre is gekozen voor de kleur klassiek groen, uiteraard is de Luna parkbank ook beschikbaar in elke RAL of futura kleur naar keuze.

Roofridder te Paard
Tijdens de herindeling van een stukje Kuinre in het jaar 2001 heeft de gemeente IJsseldam het beeld “Roofridder te paard” geschonken aan de bewoners van Kuinre. Deze is geïnspireerd door de verhalen over Henric de Crane, die over Kuinre heerste met zijn woeste zonen. Het beeld, ontworpen door Leo van den Bos, is al zittende op de comfortabele Luna parkbank te bewonderen op de kruising van de Henric de Cranestraat en de Nieuwstad, een rustig pleintje in een woonwijk aan het water van de Linde.

Gardeluxe in de gemeente Steenwijkerland
Dit is niet het eerste project dat wij hebben mogen uitvoeren voor de gemeente Steenwijkerland. Jarenlang zijn zij trouwe klant van Gardeluxe, inmiddels hebben wij er verschillend parkmeubilair geplaatst. Voor meer projecten binnen de gemeente Steenwijkerland; bekijk onze projectpagina.
Wij vinden het altijd prettig samenwerken met deze gemeente en hopen dit in de toekomst nog vaak te mogen doen.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.