Maria Majorplein

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Samen met landschapsontwerper Mintske Sijsma, de directe buren, vrijwilligers van Pandhof Sinte Marie en de gemeente Utrecht is er mooi plan neergezet. Er is extra groen op het plein en rondom de bomen gecreëerd. Een aantal bomen zijn verplaatst naar de buitenkant van het hek. Het mooie nieuwe hekwerk doet ook dienst als bank.

De plaatsing van losse IKAROS parkstoelen (met en zonder gravering in de rugleuning) en IKAROS parkbanken maakt de parkachtige uitstraling af. Zo kunnen mensen genieten van de rust van deze bijzondere plek, ook als de hekken gesloten zijn. Een bijzondere toevoeging wordt het speciaal voor deze plek ontworpen waterwerk door beeldhouwer Ton Kalle. ’s Avonds zal de historische omgeving sfeervol verlicht worden. Ga gauw een kijkje nemen, deze fraaie plek is zeker het bezoeken waard.

Voordelen van onze parkbanken zijn:
– Duurzaam
– Weerbestendig en onderhoudsarm
– Comfortabele in- en uitstap
– Tijdloos
– Lange levensduur
– Constante collectie

Zoekt u advies over de inrichting van uw buitenruimte?

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het dorpje ’s Gravenmoer. Sinds kort hebben meerdere Gaia parkbanken een prachtige plek in dit mooie Brabantse landschap gekregen.

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.