Maatwerk voor Debie & Verkuijl

Maatwerk voor Debie & Verkuijl

Debie &  Verkuijl tuin park landschap is een onderzoek- en ontwerpbureau die zich specialiseert in tuin- en landschapsarchitectuur bij cultuurhistorische erfgoederen. Het bureau werkt aan een breed scala aan projecten door heel Nederland, waaronder locaties als Paleis het Loo en Paleis Soestdijk.

Maatwerk
Op momenten dat wij een aanvraag ontvangen van mensen met een visie die nét afwijkt van onze standaard productiemogelijkheden, zetten wij alles op alles om de wensen van onze klant te vervullen. De korte lijnen binnen de organisatie Gardeluxe en het feit dat we al ons meubilair in eigen beheer produceren maakt het mogelijk in overleg met de klant tot een optimale oplossing te komen. Elk op maat gemaakt project is een uitdaging maar gelukkig leidt het telkens weer tot een prachtig resultaat!

Samenwerking
In opdracht van een klant van Debie & Verkuijl tuin- en parklandschap hebben een bijzondere editie van onze monumentale, Victoriaanse parkbank genaamd Gaia geproduceerd. De speciaal aangepaste parkbank is 300 cm lang en heeft de kleur blauw uit de unieke kleurencollectie herfst en helder (1569). Tevens is ervoor gekozen het meubilair aan te vullen met twee elegante Afrodite  parkstoelen in deze bijzondere kleur.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.