Klanten over Gardeluxe

Klanten over Gardeluxe

De Twentse bescheidenheid past bij ons, maar we zijn wel degelijk trots op wat we doen! Wij willen graag van onze klanten horen wat de ervaringen zijn met Gardeluxe en wat ze van ons meubilair vinden. Hieronder staan al een aantal referenties, maar wij zouden er heel graag nog meer willen hebben, ook van u! Wanneer u uw ervaring met ons deelt, ontvangt u een leuke beloning. Klik hier voor meer informatie.

“Wij willen Gardeluxe hartelijk danken voor de aflevering van onze tuinmeubelen. Wij hechten eraan om te vermelden dat de kwaliteit en de service van Gardeluxe BV ons heel positief heeft verrast en dit waarderen wij zeer. Wij zullen dan ook Gardeluxe BV sterk aanbevelen in onze vrienden- en kennissenkring! Wij zullen de aankomende zomer weer heerlijk van onze tuinmeubelen genieten. Hartelijk dank voor de service!”

De heer en mevrouw Boersma

“Mijn bestelde Gardeluxe tuinbank is keurig op tijd afgeleverd en hij is prachtig! Ben er heel erg blij mee. Bedankt en tot ziens!”

Mevrouw Halewijn

“De Castor tuintafel is bij ons afgeleverd, waar wij ontzettend blij mee zijn. Echt een aanwinst voor de tuin! Ik dank u voor de prettige samenwerking en keurige aflevering en wens u succes met de prachtige tuinmeubelen van Gardeluxe.”

Familie Weustink

“Wij willen u melden dat wij erg blij zjin met de tuinset, tuinbank en tuinstoelen van Gardeluxe. We gaan er deze zomer weer van genieten!”

Familie Willems

“Graag wil ik u laten weten dat het tuinbankje en de tuintafel stipt door uw fantastische chauffeur/bezorger is afgeleverd. Het ziet er allemaal heel mooi uit en ik heb er al fijn van genoten. Rest mij het hele Gardeluxe team veel succes toe te wensen voor de toekomst.”

De heer Daemen

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.