Klanten over Gardeluxe

Klanten over Gardeluxe

De Twentse bescheidenheid past bij ons, maar we zijn wel degelijk trots op wat we doen! Wij willen graag van onze klanten horen wat de ervaringen zijn met Gardeluxe en wat ze van ons meubilair vinden. Hieronder staan al een aantal referenties, maar wij zouden er heel graag nog meer willen hebben, ook van u! Wanneer u uw ervaring met ons deelt, ontvangt u een leuke beloning. Klik hier voor meer informatie.

“Wij willen Gardeluxe hartelijk danken voor de aflevering van onze tuinmeubelen. Wij hechten eraan om te vermelden dat de kwaliteit en de service van Gardeluxe BV ons heel positief heeft verrast en dit waarderen wij zeer. Wij zullen dan ook Gardeluxe BV sterk aanbevelen in onze vrienden- en kennissenkring! Wij zullen de aankomende zomer weer heerlijk van onze tuinmeubelen genieten. Hartelijk dank voor de service!”

De heer en mevrouw Boersma

“Mijn bestelde Gardeluxe tuinbank is keurig op tijd afgeleverd en hij is prachtig! Ben er heel erg blij mee. Bedankt en tot ziens!”

Mevrouw Halewijn

“De Castor tuintafel is bij ons afgeleverd, waar wij ontzettend blij mee zijn. Echt een aanwinst voor de tuin! Ik dank u voor de prettige samenwerking en keurige aflevering en wens u succes met de prachtige tuinmeubelen van Gardeluxe.”

Familie Weustink

“Wij willen u melden dat wij erg blij zjin met de tuinset, tuinbank en tuinstoelen van Gardeluxe. We gaan er deze zomer weer van genieten!”

Familie Willems

“Graag wil ik u laten weten dat het tuinbankje en de tuintafel stipt door uw fantastische chauffeur/bezorger is afgeleverd. Het ziet er allemaal heel mooi uit en ik heb er al fijn van genoten. Rest mij het hele Gardeluxe team veel succes toe te wensen voor de toekomst.”

De heer Daemen

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.