Kastelen en Landgoederen

Kastelen en Landgoederen

Kasteelparken en landgoederen die openbaar zijn voor publiek floreren onder de aanwezigheid van de juiste inrichting. Veel wandelaars maken dankbaar gebruik van rust- en zichtplekken langs wandelroutes om te genieten van het uitzicht en even uit te rusten. Gardeluxe levert sinds jaar en dag duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig meubilair aan kastelen en landgoederen.

Duurzaam
In een natuurrijk gebied is duurzaamheid een vereiste. Het meubilair van Gardeluxe heeft een lange levensduur en is gemaakt van duurzame (vaak recyclebare) materialen.

Het historisch karakter en de omgeving
Het historisch karakter van een monument, de stijl van de landschapsarchitect en de sfeer van de omgeving bepalen welke kleuren, materialen en modellen parkbanken en afvalbakken een toevoeging kunnen vormen aan zichtplekken en wandelpaden.

Samenwerking
Gardeluxe voorziet in advies vanaf de ontwerpfase tot ruim na de plaatsing van meubilair. Bij vele projecten wordt samengewerkt met landschapsarchitecten om (semi-)openbare en besloten ruimtes optimaal in te richten.

Maatwerk
Doordat Gardeluxe al haar meubilair in eigen beheer produceert is het mogelijk projecten op maat te maken. Bij aanvragen van mensen met een visie die nét afwijkt van de standaard productiemogelijkheden wordt alles op alles gezet om de wensen van onze klant te vervullen.

Logo, wapen of tekst
Extra persoonlijkheid toevoegen aan de banken kan makkelijk door middel van een gravering van een logo, wapen of tekst in de rugleuning of door het meegieten van een logo of wapen in de zijkant van een bank.

Zoekt u advies over de inrichting van uw kasteelpark of landgoed?

Zij gingen u voor..

Product(en)

Meer referenties

Demeter tuinbank Gardeluxe Alkmaar

Alkmaar | Demeter

Voor het huis in Alkmaar is een prachtig zitplekje met de tuinbank Demeter gecreëerd. Lekker genieten in de zon en met een mooi uitzicht op

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,