Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel heeft een prachtige locatie omringd door een slotgracht en een klein park. Gardeluxe mocht voor deze locatie meerdere parkbanken leveren, waardoor wandelaars optimaal kunnen genieten van de omgeving.

Voor de inrichting van het park is door de Gemeente Wijk bij Duurstede gekozen voor de Gardeluxe Zeus parkbank in een lengtemaat van 180cm. De Zeus parkbank is gemaakt van volledig aluminium en uitgevoerd in de kleur klassiek groen. Door te kiezen voor een volledig aluminium uitvoering van deze bank, kiest de gemeente Wijk bij Duurstede voor duurzaam. De Zeus parkbank is namelijk aan het einde van zijn levensduur volledig recyclebaar. Daarnaast kan bij onze aluminium collectie met straatmeubilair gekozen worden uit diverse lengtematen.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.