Het Bergerbos

Bergerbos

Het prachtige Bergerbos is de ideale plek voor menig natuurliefhebber. PWN is de natuurbeheerder van duingebieden langs de Noord-Hollandse kust. Zij zorgt ervoor dat de duinen gezond blijven en is tevens beheerder van het Bergerbos te bergen. In 2010 is PWN begonnen met het herstel van de anderhalve kilometer lange Sparrenlaan. Onderhand zijn de werkzaamheden voltooid, met als slotactiviteit de plaatsing van drie Adonis parkbanken van Gardeluxe met een lengte van 140cm.

Aangezien de drie parkbanken in een geliefd natuurgebied staan, koos PWN voor parkbanken in een geheel aluminium uitvoering. Dat heeft zo zijn voordelen, want de parkbanken hebben niet alleen een nog langere levensduur, maar zijn daarnaast volledig recyclebaar en duurzaam. Bovendien zijn ze allen stevig verankerd in de bosgrond en beschermd met onze eigen anti-graffiti behandeling.

De drie parkbanken zijn door middel van donatie aan het Bergerbos geschonken. De eerste parkbank is door de eigenaar van restaurant Duinvermaak, de heer Hans weber, geschonken ter ere van het 100-jarige bestaan van het pand. De tweede is een geschenk van de Buurtschap Westdorp en de derde parkbank is een verjaardagscadeau van een anonieme natuurbeschermer. Overduidelijk dat de waardering voor het natuurgebied groot is.

Hans Weber heeft Gardeluxe de opdracht gegeven om zijn parkbank te personaliseren door in de rugleuning een speciale tekst te graveren. Zoals op de foto’s hiernaast te zien, is het uiteindelijke resultaat prachtig! Daarnaast bestaat bij ons tevens de mogelijkheid om een logo of wapen in de zijkant van de bank mee te laten gieten.

Reactie vanuit PWN van de boswachter Ben Hopman; ‘We kregen veel lovende kritieken over de plaats, zitcomfort en kwaliteit van de banken’.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.