Het Bergerbos | Adonis

Bergerbos

Het prachtige Bergerbos is de ideale plek voor menig natuurliefhebber. PWN is de natuurbeheerder van duingebieden langs de Noord-Hollandse kust. Zij zorgt ervoor dat de duinen gezond blijven en is tevens beheerder van het Bergerbos te bergen. In 2010 is PWN begonnen met het herstel van de anderhalve kilometer lange Sparrenlaan. Onderhand zijn de werkzaamheden voltooid, met als slotactiviteit de plaatsing van drie Adonis parkbanken van Gardeluxe met een lengte van 140cm.

Aangezien de drie parkbanken in een geliefd natuurgebied staan, koos PWN voor parkbanken in een geheel aluminium uitvoering. Dat heeft zo zijn voordelen, want de parkbanken hebben niet alleen een nog langere levensduur, maar zijn daarnaast volledig recyclebaar en duurzaam. Bovendien zijn ze allen stevig verankerd in de bosgrond en beschermd met onze eigen anti-graffiti behandeling.

De drie parkbanken zijn door middel van donatie aan het Bergerbos geschonken. De eerste parkbank is door de eigenaar van restaurant Duinvermaak, de heer Hans weber, geschonken ter ere van het 100-jarige bestaan van het pand. De tweede is een geschenk van de Buurtschap Westdorp en de derde parkbank is een verjaardagscadeau van een anonieme natuurbeschermer. Overduidelijk dat de waardering voor het natuurgebied groot is.

Hans Weber heeft Gardeluxe de opdracht gegeven om zijn parkbank te personaliseren door in de rugleuning een speciale tekst te graveren. Zoals op de foto’s hiernaast te zien, is het uiteindelijke resultaat prachtig! Daarnaast bestaat bij ons tevens de mogelijkheid om een logo of wapen in de zijkant van de bank mee te laten gieten.

Reactie vanuit PWN van de boswachter Ben Hopman; ‘We kregen veel lovende kritieken over de plaats, zitcomfort en kwaliteit van de banken’.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Hoeven | Diana

Tuinbank Diana, een sierlijke klassieke tuinbank.  Hierbij heeft de klant gekozen voor klassiek groene zitting en rugleuning met zwarte poten. Een mooi plekje om even

Demeter tuinbank Gardeluxe Alkmaar

Alkmaar | Demeter

Voor het huis in Alkmaar is een prachtig zitplekje met de tuinbank Demeter gecreëerd. Lekker genieten in de zon en met een mooi uitzicht op

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.