Gemeente Dinkelland

Gemeente Dinkelland

Bewoners van Weerselo hebben besloten!

De Gemeente Dinkelland heeft de hulp van Gardeluxe én van bewoners ingeschakeld bij de plannen voor de herinrichting van het centrale plein in Weerselo. Samen met De Nood straat- en buitenverlichting heeft Gardeluxe een drietal sfeerbeelden gepresenteerd waaruit bewoners hun favoriet mogen kiezen. De bewonersbijeenkomst is georganiseerd door bureau Overmorgen uit Weerselo.

Belangrijk is dat het oude gemeentehuis een centrale plek krijgt en het plein blijft passen bij de monumentale sfeer van het gemeentehuis. Het vernieuwde plein met banken zal een ontmoetingsplek worden voor de bewoners van Weerselo.

Gekozen kon worden tussen parkbanken Zeus, Ikaros en Gaia met ofwel de Reabin platdeksel of de Zetabin platdeksel. Op de foto’s leek parkbank Zeus de koploper, maar toch heeft parkbank Ikaros de winst behaald.

Het nieuwe straatmeubilair wordt in een landelijke, maar toch ook een strakke stijl uitgevoerd. Er is gekozen voor de parkbank Ikaros  met de afvalbak Zetabin met platdeksel.

Zoals te zien op de foto’s zijn de werkzaamheden in volle gang!

Benieuwd wat Gardeluxe voor u kan betekenen?

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.