Gemeente Dinkelland | Ikaros en Zetabin

Gemeente Dinkelland

Bewoners van Weerselo hebben besloten!

De Gemeente Dinkelland heeft de hulp van Gardeluxe én van bewoners ingeschakeld bij de plannen voor de herinrichting van het centrale plein in Weerselo. Samen met De Nood straat- en buitenverlichting heeft Gardeluxe een drietal sfeerbeelden gepresenteerd waaruit bewoners hun favoriet mogen kiezen. De bewonersbijeenkomst is georganiseerd door bureau Overmorgen uit Weerselo.

Belangrijk is dat het oude gemeentehuis een centrale plek krijgt en het plein blijft passen bij de monumentale sfeer van het gemeentehuis. Het vernieuwde plein met banken zal een ontmoetingsplek worden voor de bewoners van Weerselo.

Gekozen kon worden tussen parkbanken Zeus, Ikaros en Gaia met ofwel de Reabin platdeksel of de Zetabin platdeksel. Op de foto’s leek parkbank Zeus de koploper, maar toch heeft parkbank Ikaros de winst behaald.

Het nieuwe straatmeubilair wordt in een landelijke, maar toch ook een strakke stijl uitgevoerd. Er is gekozen voor de parkbank Ikaros  met de afvalbak Zetabin met platdeksel.

Zoals te zien op de foto’s zijn de werkzaamheden in volle gang!

Benieuwd wat Gardeluxe voor u kan betekenen?

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.