Diever | Ikaros

Dorpskern Diever

De D van het nieuwe logo van Diever: eigenzinnig, dynamisch en karaktervol.

Het straatbeeld van Diever wordt vernieuwd met parkbank Ikaros, waarbij het nieuwe logo in de rugleuning wordt gegraveerd.

Maar er is meer! Ook fietsnietjes worden geplaatst, in de vorm van het nieuwe logo. Gardeluxe ging hier de ontwerpuitdaging voor aan, want maatwerk is onze specialiteit. Tot slot ontwikkelt en levert Gardeluxe voor dit project ook elektrische fiets-oplaadpunten.

Omdat Diever vol kunst, cultuur en geschiedenis zit, en dit niet onder stoelen of banken steekt, zullen de Ikaros parkbanken ook kunst, cultuur en geschiedenis ademen: bij een deel van de Ikaros parkbanken zullen teksten van Shakespeare worden gegraveerd, ter ere van het in dit Drentse dorpje gevestigde Shakespearetheater.

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.