Diever

Dorpskern Diever

De D van het nieuwe logo van Diever: eigenzinnig, dynamisch en karaktervol.

Het straatbeeld van Diever wordt vernieuwd met parkbank Ikaros, waarbij het nieuwe logo in de rugleuning wordt gegraveerd.

Maar er is meer! Ook fietsnietjes worden geplaatst, in de vorm van het nieuwe logo. Gardeluxe ging hier de ontwerpuitdaging voor aan, want maatwerk is onze specialiteit. Tot slot ontwikkelt en levert Gardeluxe voor dit project ook elektrische fiets-oplaadpunten.

Omdat Diever vol kunst, cultuur en geschiedenis zit, en dit niet onder stoelen of banken steekt, zullen de Ikaros parkbanken ook kunst, kultuur en geschiedenis ademen: bij een deel van de Ikaros banken zullen teksten van Shakespear worden gegraveerd, ter ere van het in dit Drentse dorpje gevestigde Shakespeartheater.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.