De Groene Parel | Zeus

De Groene Parel

Het botanische kassencomplex in de binnenstad van Den Helder vormt een exotische oase tussen de huizen van de Indische buurt.

De verzamelingen worden opgebouwd vanuit het idee dat de bewoners van Den Helder – de Marine stad van Nederland, al van ouds her wereldreizigers zijn. Tijdens hun reizen naar de Antillen of Nederlands Indië werden soms, toen dat nog mocht, al bijzondere planten mee terug naar Den Helder genomen.

Door de jaren heen is er een heuse cactus- en orchideeën collectie ontstaan. Daarnaast kent De Oranjerie diverse tuinen en kassen zoals de Oranjerietuin, een Japanse tuin, een vijver met Koikarpers en de Bostuin met spiegeltheater.

Sinds begin december zijn er 4 Zeus parkbanken in de tuin van De Oranjerie geplaatst. De banken vormen een stevige basis en bovendien sluit de keuze van de klassieke kleur groen aan op de uitstraling van de tuinen. De parkbanken zijn een verrijking in de omgeving.

U kunt De Oranjerie het hele jaar door bezoeken!

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.