De Groene Parel

De Groene Parel

Het botanische kassencomplex in de binnenstad van Den Helder vormt een exotische oase tussen de huizen van de Indische buurt.

De verzamelingen worden opgebouwd vanuit het idee dat de bewoners van Den Helder – de Marine stad van Nederland, al van ouds her wereldreizigers zijn. Tijdens hun reizen naar de Antillen of Nederlands Indië werden soms, toen dat nog mocht, al bijzondere planten mee terug naar Den Helder genomen.

Door de jaren heen is er een heuse cactus- en orchideeën collectie ontstaan. Daarnaast kent De Oranjerie diverse tuinen en kassen zoals de Oranjerietuin, een Japanse tuin, een vijver met Koikarpers en de Bostuin met spiegeltheater.

Sinds begin december zijn er 4 Zeus parkbanken in de tuin van De Oranjerie geplaatst. De banken vormen een stevige basis en bovendien sluit de keuze van de klassieke kleur groen aan op de uitstraling van de tuinen. De parkbanken zijn een verrijking in de omgeving.

U kunt De Oranjerie het hele jaar door bezoeken!

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.