Parkhotel de Wiemsel

Parkhotel de Wiemsel

Ootmarsum-Dinkelland, misschien wel het mooiste plekje van Twente, de perfecte plek om tot rust te komen en de Twentse natuur te bewonderen. Parkhotel de Wiemsel ligt aan de rand van Ootmarsum en biedt allerlei mogelijkheden om de schitterende omgeving te bewonderen. Het overweldigende park van 6 hectare groot met het luxe viersterren hotel met zwembad en wellness en de overheerlijke keuken van “Restaurant de Wanne” vormen een en ontspannen en weelderige omgeving.

Sinds begin 2015 schitteren drie van onze Zeus banken in de tuin van het Parkhotel. De eigenaren hebben gekozen voor een lengte van 160 cm waardoor er met gemak drie mensen tegelijk kunnen genieten van de omgeving. De parkbanken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium en vormen zo een stevige en duurzame basis. De keuze voor onze kleur klassiek groen sluit geheel aan op de natuurlijke uitstraling van het park, en model Zeus draagt haar steentje bij aan de ervaring van weelde en luxe in het park en hotel.

Om de zomer van 2016 goed af te sluiten heeft Parkhotel Wiemsel recent haar omgeving verrijkt met een Gardeluxe Helios-Z parkbank van 120cm, eveneens in onze eigen kleur klassiek groen en uitgevoerd in volledig aluminium, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

De parkbanken van Gardeluxe verrijken de omgeving met hun klassieke en tijdloze uitstraling, maar voldoen aan alle huidige kwaliteitseisen. Deze parkbanken hebben een zeer  lange levensduur en zijn geheel recyclebaar.

Benieuwd wat Gardeluxe voor u kan betekenen?

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.