Batavia stad

Batavia Stad

Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad bevat veel factory outletwinkels. Gardeluxe levert al jarenlang parkbanken aan Batavia Stad. We mochten in 2012 voor fase 2 en 3 parkbanken leveren. In fase 2 en 3 heeft er een levering van 13 Callisto banken, Poseidon banken en 6 Ourobouros boombanken plaatsgevonden. De Callisto parkbanken met speciaal afgeronde hoeken passen goed bij de uitstraling van Batavia Stad.

Nadat dit goed is bevallen mochten we ook voor fase 1 leveren waar tot dan toe sloophouten meubelen stonden. Deze meubelen moesten ieder jaar opnieuw geschilderd worden en daar wou men bij Batavia Stad vanaf.

Het voordeel van ons meubilair is dat wanneer het heeft geregend de parkbanken direct weer te gebruiken zijn, de regen trekt namelijk niet in het hout. Duurzaam en onderhoudsarm; dat is pas echt het hele jaar door genieten!

Afgelopen jaar hebben we nog eens 3 dubbele Poseidon parkbanken mogen leveren. De dubbele Poseidon is een nieuw ontwikkelde parkbank van Gardeluxe. De parkbank is geleverd in de RAL kleur 9005 zwart.

De plaatsing van de 3 dubbele Poseidon parkbanken is gerealiseerd door de firma G & M Infrg uit Nieuwlande.

Bekijk hier de TV commercial van Batavia Stad waarin onze geleverde parkbanken goed te zien zijn.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.