Boombank Ourobouros

Deel Boombank Ourobouros met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Boombank Ourobouros

De boombank Ourobouros komt het mooist tot haar recht wanneer ze om een boom heen wordt geplaatst en levert veel beschutte zitruimte in uw tuin op.

Tijdloos stijlvolle tuinbank
Strak gelakt hardhout gecombineerd met gietijzeren poten vormgegeven als boomstammen geven de Ourobouros haar klassieke tijdloze look. Deze ronde tuinbank is zeer geschikt voor ruimere tuinen.

Weinig onderhoud
Over het onderhoud van deze tuinbank kunnen we kort zijn: dat is weinig. Zo nu en dan afnemen met een vochtige doek is voldoende. Wilt u uw Gardeluxe bank extra laten glanzen kunt u deze behandelen met autowas. De tuinmeubelen van Gardeluxe zijn ontworpen om de winterse buien van Nederland te kunnen weerstaan en jarenlang mooi te blijven. Sterk gietijzer en duurzaam hardhout vormen de beste basis voor uw nieuwe tuinbank.

Bezoek ons in Twente
Bezoek onze modellentuin om al onze tuinmeubelen te bekijken, proef te zitten en advies op maat te ontvangen van onze tuininrichting adviseurs. De koffie / thee staat voor u klaar!

Kan ik deze bank ook thuis bewonderen?
Dat kan! Een beetje dan. We kunnen u thuis laten zien hoe deze bank in uw tuin zou kunnen staan maar monteren deze natuurlijk niet direct vast aan uw boom. Via dit formulier kunt u geheel vrijblijvend een bezoek met een van onze adviseurs inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Materiaal zitting/rugleuning
Hardhout
Materiaal poten
Gietijzer
Lengte
150 x 230 cm
Hoogte
83 cm
Zithoogte
42 cm
Diepte
53 cm
Kleuren bank standaard
Klassiek groen en nachtblauw
Kleuren bank op aanvraag
Alle RAL kleuren
Optioneel
Betonverankering

Deel Boombank Ourobouros met anderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Informatie aanvragen

Gerelateerde producten
Boombank Ourobouros
Lees meer
Boombank Ourobouros
Lees meer
Boombank Ourobouros
Lees meer

Aanvraag formulier