Zuidertuin Antwerpen

Zuidertuin Antwerpen

In Antwerpen is er een prachtig initiatief genomen; het ontwikkelen van een duurzaam project door het internationaal bejubelde architectenduo Robbrecht & Daem in opdracht van Triple Living. De Residentie Zuidertuin is in Nieuw Zuid Antwerpen gebouwd in het verlengde van het project Kaai Nieuw Zuid.

Kaai Nieuw Zuid betreft de nieuwbouw van 77 appartementen in het thema van innovatieve huisvesting, waarbij interactie tussen de leefruimte en het panorama wordt versterkt door grote terrassen en schuiframen.

De Zuidertuin Antwerpen ligt tussen twee parken in, waardoor de stadsdrukte mijlenver weg lijkt terwijl je toch vlakbij het centrum zit.

“Een bijzondere aandacht gaat uit naar het dak: dit niveau is hier ingezet als een vijfde gevel, een extra buitenruimte, een ontmoetingsplek voor de bewoners.” – Interbuild BE

Het dakterras van de residentie is de thuishaven van 11 Gardeluxe parkbanken model Zocher in een frisse witte kleur, ral 9010, die de bank een volledig andere uitstraling geeft.

Residentie Zuidertuin blinkt uit in duurzaamheid, dit sluit excellent aan bij de organisatie Gardeluxe en onze parkbanken die  volledig recyclebaar zijn!

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.