Zorggroep Sint Maarten – Huize St. Jozef

Huize St. Jozef

Tegenover het marktplein, in de dorpskern van Weerselo ligt het geheel nieuw gebouwde woon- en zorgcentrum Sint Jozef. Gardeluxe heeft meerdere Zeus banken geleverd die te vinden zijn over het hele terrein.

Locatie Sint Jozef valt onder zorggroep Sint Maarten, die tevens bij de Eeshof in Tubbergen hebben gekozen voor Zeus banken.

Voordelen van onze parkbanken zijn:
– Duurzaam
– Weerbestendig en onderhoudsarm
– Comfortabele in- en uitstap
– Lange levensduur
– Tijdloos
– Constante collectie

Wist u dat…
Een speciaal ingerichte tuin van een verpleeg- of verzorgingstehuis zorgt dat minder mobiele mensen samen kunnen zijn en sociale contacten kunnen hebben?

Zoekt u advies over de inrichting van uw zorglocatie?

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het dorpje ’s Gravenmoer. Sinds kort hebben meerdere Gaia parkbanken een prachtige plek in dit mooie Brabantse landschap gekregen.

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.