Warande Verpleeghotel

Verpleeghotel Bovenwegen

Bij Warande staat het creeëren van een thuissituatie voorop! Het gevoel van thuiskomen is een prioriteit en de prachtige tuin, gelegen bij de zorginstelling, draagt daaraan bij. Het is een vertrouwde omgeving, waar ouderen kunnen genieten van hun welverdiende rust.

Deze zomer zijn in de omringende/bijbehorende tuin twee Adonis parkbanken van Gardeluxe geplaatst. De parkbanken sluiten geheel aan op de prachtige omgeving. Een omgeving waarin zintuigen worden geprikkeld en een herkenbare vertrouwde omgeving wordt gecreeërd. Mede dankzij de parkbanken van Gardeluxe is de tuin een ontmoetingsplek geworden. De klassieke stijl van het buitenmeubilair brengt het verleden tot leven en voldoet aan alle hedendaagse kwaliteiten.

De parkbanken van Gardeluxe staan bekend om hun comfortabele in- en uitstap. Ze zijn duurzaam, hebben een makkelijke in- en uitstap, zijn onderhoudsarm en weerbestendig. Niet zo gek dat de parkbanken zeer gewild zijn bij zorginstellingen. Naam als voorbeeld zorggroep Sint Maarten huize Jozef. Bij huize Jozef

Gardeluxe is altijd bezig met innovatie van haar producten en daarom presenteren wij u binnenkort onze ‘senioren bank’. In het midden va de bank vestigen wij een extra armleuning, zodat het stuen en comfort biedt aan beide kanten van het zitvlak. De ouderen wordt zo extra steun geboden bij het in- en uitstappen van de parkbank. De extra steun stemmen wij af op de maat van uw parkbank, zodat de klassieke architectonische stijl wordt behouden.

Sommige dingen blijven nou eenmaal altijd!

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.