Veense Senioren

Veense senioren

Dit jaar is voor de derde keer op rij een zomerse dag ‘aan zee’ georganiseerd voor senioren uit Veenendaal. Het stadsstrand in het centrum van Veenendaal wordt dan voor één dag uitgebreid met een ondiep zwembad om te pootjebaden en genieten van optredens. Als lid van Rotaryclub Veenendaal heeft architecenduo Huibers & Jarring drie jaar geleden het initiatief genomen voor dit prachtige initiatief. Daarin zijn zij samen opgetrokken met Rotaract Veenendaal en de Stichting ‘Goed voor Elkaar’ om dit evenement gestalte te geven.

“Ouderen in de samenleving genieten enorm reuring rondom dit stadstrand en wilden graag een echte comfortabele ‘eigen’ bank om hierop uit te kunnen rusten en te genieten.” – Johan Huibers, Huibers & Jarring Architecten.

Om deze reden hebben Hoogvliet Beheer en Hoogvliet Super dit jaar besloten de senioren van Veenendaal op deze zomerse dag extra in het zonnetje te zetten door een speciale seniorenbank te schenken. Supermarktmanager Sander Hof heeft deze Senes bank onthuld.

Gardeluxe wenst de senioren van Veenendaal nog vele jaren plezier van deze Senes bank!

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.