t Zwaantje

Restaurant ’t Zwaantje

Giethoorn, het Venetië van Nederland en de perfecte plek om het waterrijkste dorp van Nederland te ontdekken. Restaurant ’t Zwaantje ligt te midden van Giethoorn en biedt allerlei mogelijkheden aan om de gezellige plaats te bewonderen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een rondvaart of zelf een boot huren. Want in principe mag bij een bezoek aan Giethoorn een tochtje over het water niet ontbreken.

Sinds begin Juni zijn er drie Gaia parkbanken op het terras van restaurant ’t Zwaantje geplaatst. De eigenaren hebben gekozen voor een lengte van 240 cm. Hierdoor kunnen er met gemak drie mensen comfortabel op de parkbank zitten. De parkbanken zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout en vormen zo een stevige basis. Bovendien sluit de keuze voor onze eigen kleur nacht blauw geheel aan op de uitstraling van het terras.

De parkbanken van Gardeluxe verrijken de omgeving met hun klassieke en tijdloze uitstraling, maar voldoen aan alle huidige kwaliteitseisen. Overigens is een deel van onze collectie uitgevoerd in aluminium, waarbij voor het zit- en ruggedeelte gebruik wordt gemaakt van extra verstevigde aluminium profielen en voor de zijkanten gietaluminium. Deze parkbanken hebben een nog langere levensduur en zijn geheel recyclebaar.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.