Picknickset Luna

Regio Salland

Picknicksets voor de regio Salland

Overijssels Kanaal (Deventer – Raalte)
De recreatieve as van de regio Salland: het Overijssels kanaal tussen Deventer en Raalte. Langs het ruim 16 kilometer lange kanaal lopen diverse paden waar wandelaars en fietsers van de schoonheid van het kanaal en omliggend landschap genieten. Op diverse mooie plekken, bijvoorbeeld nabij bruggen of op plekken met uitzicht over het landschap bevinden zich rustpunten met banken en picknicksets om te kunnen pauzeren en optimaal te  genieten van de omgeving.

Vernieuwing banken en tafels langs het kanaal
Een aantal plekken met banken en tafels verdiende een opknapbeurt. Binnen het provinciale project “Kwaliteitsimpuls Routenetwerken” is gezocht naar een comfortabele duurzame bank die past in de natuurlijke omgeving van het kanaal. De parkbank Luna voldoet daar volledig aan. In de rugleuning van de bank prijkt ook nog eens het logo van Salland.
– Paul Kruiper, Coördinator recreatie gemeenschap Salland

Picknickset Luna op de route
De tafels van geplaatste picknicksets, genaamd ‘Luna’, zijn speciaal ontworpen voor de regio Salland. Vorig jaar ontwikkelden wij parkbank Luna voor de fiets- en wandelroutes in Twente. De geplaatste picknicksets hebben een lange levensduur en zijn van volledig recyclebaar aluminium gemaakt. Een groot voordeel van picknicktafel Luna is het gemak: regen krijgt geen kans om in het gecoate aluminium te trekken dus de tafels zijn gemakkelijk schoon te maken en direct na regen of sneeuw weer te gebruiken. In de rugleuningen van de geplaatste banken is het logo van Regio Salland gegraveerd.

Salland en Twente
De opknapbeurt in de regio Salland vergroot de aantrekkelijkheid van het oosten van ons land voor toeristen. Hiermee volgen zij de Regio Twente op de voet: hier zijn vorig jaar bij het fiets- en wandelnetwerk sterke verbeteringen doorgevoerd. De uniformiteit in deze natuurrijke regio’s wordt gecreëerd door de keuze van het meubilair op de rustpunten: De Luna bank in de regio Twente en de Luna picknickset in de regio Salland.

Benieuwd wat Gardeluxe voor u kan betekenen?

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.