Parken en Stadsparken

Parken & Stadsparken

Parken en stadsparken floreren onder de aanwezigheid van de juiste inrichting. Parken zijn een welkome afwisseling van omgeving in steden en vervullen verschillende belangrijke functies in onze maatschappij. Mensen komen samen om te ontspannen en van de omgeving te genieten. Er wordt gewandeld, gesport, gewerkt, gepicknickt en gebarbecued. Ouders kunnen kinderen zorgeloos laten spelen en samen eendjes voeren. Anderen komen liever alleen of met de hond om te genieten van de rust en de natuur. Gardeluxe levert sinds jaar en dag duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig meubilair aan parken en (stads)parken.

Duurzaam
In een groen gebied voor de maatschappij is duurzaamheid een vereiste. Het meubilair van Gardeluxe heeft een lange levensduur en is gemaakt van duurzame (vaak recyclebare) materialen.

De omgeving en functie
Het ontwerp, de doelgroep en de publieke functie van een park bepalen welke kleuren, materialen en modellen parkbanken en afvalbakken een toevoeging kunnen vormen aan zichtplekken en wandelpaden.

Samenwerking
Gardeluxe voorziet in advies vanaf de ontwerpfase tot ruim na de plaatsing van meubilair. Bij onze projecten wordt samengewerkt met gemeenten en architecten om (semi)openbare ruimtes optimaal in te richten.

Maatwerk
Doordat Gardeluxe al haar meubilair in eigen beheer produceert is het mogelijk projecten op maat te maken. Bij aanvragen van mensen met een visie die nét afwijkt van de standaard productiemogelijkheden wordt alles op alles gezet om de wensen van onze klant te vervullen.

Logo, wapen of tekst
Extra persoonlijkheid toevoegen aan de banken kan makkelijk door middel van een gravering van een (gemeente)logo, -wapen of tekst in de rugleuning of door het meegieten van een logo of wapen in de zijkant van een bank.

Zoekt u advies over de inrichting van park of stadspark?

Zij gingen u voor..

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.