Wijk bij Duurstede | Zeus

Wijk bij Duurstede

In de zomer van het jaar 2016 heeft de gemeente Wijk bij Duurstede een tweetal parkbanken Zeus geplaatst op het Molenplein in Cothen, in de kleur klassiek groen. Deze zijn zo goed bevallen dat wij aan het einde van het jaar 2016 wederom twee Zeus parkbanken hebben mogen plaatsen in deze gemeente; bij het trambaanmonument aan de Dijkstraat in Wijk bij Duurstede.

Om de herinnering aan de stoomtram die van 1885 tot 1931 van Wijk naar Doorn reed levend te houden is een monument geplaatst in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Op het moment van de onthulling, 16 december, zijn tevens de twee nieuwe Zeus banken voor het eerst getoond aan het publiek. Het monument en de banken zijn te vinden aan de Dijkstraat, ter hoogte van huisnummer 8.

Begin januari ontvingen wij een ontzettend leuk bericht met schitterend geschoten foto’s van de recent geplaatste banken:

“Op donderdag 8 december heeft de gemeente Wijk bij Duurstede twee zitbanken ‘Zeus’ besteld. Deze heeft Gardeluxe op vrijdagochtend 16 december ter plaatse geleverd.
Een stratenmakersbedrijf heeft deze kunnen instraten voordat er vrijdagmiddag op deze plek een trambaanmonument werd geopend door wethouder Hans Marchal.
De gemeente Wijk bij Duurstede is zeer te spreken over de snelle service. Betreft de locatie van de zitbanken doet deze zeer recht aan de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. In het kasteelpark staan ook diverse zitbanken van dit type.”
Edward van ’t Zelfde, Team Beheer Gemeente Houten en Wijk bij Duurstede

Wij zijn erg trots op de samenwerking met deze prachtige gemeente en de manier waarop de Zeus parkbank met haar tijdloze uitstraling de omgeving weet te verrijken.  De parkbanken van Gardeluxe nodigen bezoekers uit even stil te staan bij het historische karakter van de knusse binnenstad van Wijk bij Duurstede.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.