Parkbank Zeus in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

In de zomer van het jaar 2016 heeft de gemeente Wijk bij Duurstede een tweetal parkbanken Zeus geplaatst op het Molenplein in Cothen, in de kleur klassiek groen. Deze zijn zo goed bevallen dat wij aan het einde van het jaar 2016 wederom twee Zeus parkbanken hebben mogen plaatsen in deze gemeente; bij het trambaanmonument aan de Dijkstraat in Wijk bij Duurstede.

Om de herinnering aan de stoomtram die van 1885 tot 1931 van Wijk naar Doorn reed levend te houden is een monument geplaatst in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Op het moment van de onthulling, 16 december, zijn tevens de twee nieuwe Zeus banken voor het eerst getoond aan het publiek. Het monument en de banken zijn te vinden aan de Dijkstraat, ter hoogte van huisnummer 8.

Begin januari ontvingen wij een ontzettend leuk bericht met schitterend geschoten foto’s van de recent geplaatste banken:

“Op donderdag 8 december heeft de gemeente Wijk bij Duurstede twee zitbanken ‘Zeus’ besteld. Deze heeft Gardeluxe op vrijdagochtend 16 december ter plaatse geleverd.
Een stratenmakersbedrijf heeft deze kunnen instraten voordat er vrijdagmiddag op deze plek een trambaanmonument werd geopend door wethouder Hans Marchal.
De gemeente Wijk bij Duurstede is zeer te spreken over de snelle service. Betreft de locatie van de zitbanken doet deze zeer recht aan de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. In het kasteelpark staan ook diverse zitbanken van dit type.”
Edward van ’t Zelfde, Team Beheer Gemeente Houten en Wijk bij Duurstede

Wij zijn erg trots op de samenwerking met deze prachtige gemeente en de manier waarop de Zeus parkbank met haar tijdloze uitstraling de omgeving weet te verrijken.  De parkbanken van Gardeluxe nodigen bezoekers uit even stil te staan bij het historische karakter van de knusse binnenstad van Wijk bij Duurstede.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.