Outlet Center Kiev

Kiev (Oekraïne)

In Oktober van het jaar 2013 is het eerste outlet center geopend in Kiev. In Europa en de VS al een vrij populaire manier van winkelen, voor Oekraïne is dit een geheel uniek concept.

In het outlet center zijn meer dan 100 winkels van bekende fashion merken, restaurants, cafés en zelfs een hotel is aanwezig. Het outlet center is gebouwd onder de architectuur stijl van het ” traditional Kiev Old Town” , met daarbij een Europese inslag voor de inrichting.

In de eerste fase is 16.000 m2 bebouwd en in de toekomst zal verdeeld over 2 fases er nog eens 10.000 m2 bijkomen. Gardeluxe heeft voor de eerste fase Achilles banken, Boombanken en Reabin afvalbakken geleverd.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.