Outlet Center Kiev fase 2

Outlet Center Kiev

De tweede fase van het Outlet Center ”Manufactura” Kiev is van start gegaan.

In het Outlet Center ”Manufactura” zijn meer dan 100 winkels van bekende fashion merken zoals Miu Miu, Prada, Max Mara en Valentino gevestigd. Daarnaast zijn er talloze restaurants en cafés te vinden. In de eerste fase is 16.000 m2 bebouwd en in fase 2 is hier nog eens 10.000 m2 bijgekomen.

Gardeluxe heeft voor deze tweede fase 30 Achilles parkbanken en 40 Reabin afvalbakken inclusief asbak geleverd. In de eerste fase zijn al Achilles parkbanken, Boombanken en Reabin afvalbakken geleverd. De Reabin afvakken geven het Outlet Center een stijlvolle uitstraling door de ronde vormen en de herkenbare klassieke uitstraling.

De Achilles parkbank is een comfortabele Hollandse bank. Zowel de Achilles parkbank als de Boombank heeft een lange levensduur en is weerbestendig en onderhoudsarm.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.