Landgoed Molenbosch

Landgoed Molenbosch

De Molenbosch is een imposant landhuis op de Utrechtse Heuvelrug nabij Zeist. Het parkbos dat het landhuis omringt is vrij toegankelijk voor publiek in tegenstelling tot het landhuis zelf. De buitenplaats is vernoemd naar de vroegere stellingmolen langs de Driebergseweg.

In 2014 leverde Gardeluxe de eerste banken voor het bosrijke wandelgebied rond het landgoed, model Apollo. Het Utrechts Landschap is in 2017 van start gegaan met het restaureren van de buitenplaats Molenbosch. De wandelpaden zijn verbeterd en uitgebreid, de beplanting is aangepakt, de vijver gebaggerd en de brug vervangen. Ook zijn er nieuwe banken van Gardeluxe geplaatst, wederom de Apollo parkbank en de boombank Ourobouros, onder leiding van Blaauwendraat Landschapsverzorging.

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het dorpje ’s Gravenmoer.┬áSinds kort hebben meerdere Gaia parkbanken een prachtige plek in dit mooie Brabantse landschap gekregen.

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.