Landgoed Molenbosch

Landgoed Molenbosch

De Molenbosch is een imposant landhuis op de Utrechtse Heuvelrug nabij Zeist. Het parkbos dat het landhuis omringt is vrij toegankelijk voor publiek in tegenstelling tot het landhuis zelf. De buitenplaats is vernoemd naar de vroegere stellingmolen langs de Driebergseweg.

In 2014 leverde Gardeluxe de eerste banken voor het bosrijke wandelgebied rond het landgoed, model Apollo. Het Utrechts Landschap is in 2017 van start gegaan met het restaureren van de buitenplaats Molenbosch. De wandelpaden zijn verbeterd en uitgebreid, de beplanting is aangepakt, de vijver gebaggerd en de brug vervangen. Ook zijn er nieuwe banken van Gardeluxe geplaatst, wederom de Apollo parkbank en de boombank Ourobouros, onder leiding van Blaauwendraat Landschapsverzorging.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.