Kasteel d’Ursel

Kasteel d’Ursel

Gedurende bijna vierhonderd jaar was het kasteel van Hingene de favoriete zomerresidentie van de adellijke familie d’Ursel. Elke zomer trok de hertog met familie en bedienden naar zijn schitterende buitenverblijf. Nu kun je er terecht voor concerten, groepsbezoeken en verhuur voor seminaries, ontvangsten of diners. Kom langs voor een wandeling of picknick in het park. En bezoek de tentoonstellingen en culturele evenementen.

Koen de Vlieger is directeur van Kasteel d’Ursel (België). De oude banken waren altijd een doorn in zijn oog en daarom heeft hij besloten dat er nieuwe banken moesten komen. Zijn oog viel op de exclusieve parkbanken van Gardeluxe en er werd uiteindelijk gekozen voor de Gaia parkbank.

De heer de Vlieger heeft deze klassieke parkbanken laten personaliseren door het wapen van d’Ursel mee te laten gieten in de zijkanten, een prachtig resultaat!

Naast de Gardeluxe parkbanken komen er ook Gardeluxe afvalbakken bij kasteel d’Ursel te staan. De ZetaBin afvalbakken van Gardeluxe maken het geheel helemaal af.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.