Kasteel d’Ursel

Kasteel d’Ursel

Gedurende bijna vierhonderd jaar was het kasteel van Hingene de favoriete zomerresidentie van de adellijke familie d’Ursel. Elke zomer trok de hertog met familie en bedienden naar zijn schitterende buitenverblijf. Nu kun je er terecht voor concerten, groepsbezoeken en verhuur voor seminaries, ontvangsten of diners. Kom langs voor een wandeling of picknick in het park. En bezoek de tentoonstellingen en culturele evenementen.

Koen de Vlieger is directeur van Kasteel d’Ursel (België). De oude banken waren altijd een doorn in zijn oog en daarom heeft hij besloten dat er nieuwe banken moesten komen. Zijn oog viel op de exclusieve parkbanken van Gardeluxe en er werd uiteindelijk gekozen voor de Gaia parkbank.

De heer de Vlieger heeft deze klassieke parkbanken laten personaliseren door het wapen van d’Ursel mee te laten gieten in de zijkanten, een prachtig resultaat!

Naast de Gardeluxe parkbanken komen er ook Gardeluxe afvalbakken bij kasteel d’Ursel te staan. De ZetaBin afvalbakken van Gardeluxe maken het geheel helemaal af.

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.