Huis Te Eerbeek

Huis Te Eerbeek

Landgoed Huis Te Eerbeek kent een rijke historie. Het zou in de vroege Middeleeuwen gebouwd zijn als kasteel met drie vleugels en een slotgracht. Het landgoed is in de loop van de tijd op verschillende manieren gebruikt. Als woonhuis, maar ook als jachtslot, als zaal voor een krijgsraad en het deed zelfs dienst voor Rooms-Katholieke missen. In 1872 is Huis Te Eerbeek geheel verbouwd en heeft het zijn huidige aanblik gekregen. Toen het huis in handen kwam van Het Geldersch Landschap is hierin lange tijd een opleidingsinstituut gevestigd.

Inmiddels heeft hotelketen Fletcher het landhuis omgetoverd tot een prachtig driesterren hotel waar ook evenementen en bruiloften worden gehouden. Het omringende landgoed is open toegankelijk voor wandelaars en nog steeds in het beheer van het Geldersch Landschap, bewaarder van meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland.

Dit gevarieerde en bosrijke gebied aan de rand van het Veluwse dorp Eerbeek wordt gesierd door een drietal Rheia banken van Gardeluxe. Strategisch gepositioneerd met uitzicht op de vijver en het landgoed vormen deze banken voor bezoekers een ultieme plaats om uit te rusten en de natuur volledig op te nemen. Omdat dit gebied vrij toegankelijk is zijn de banken voorzien van een anti-graffiti laklaag.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.