Gemeente Súdwest Fryslând | Achilles

Gaastmeer

Afgelopen week hebben we een bezoek gebracht aan de Gemeente Súdwest Fryslând – de grootste gemeente van Nederland. In december 2015 zijn er 2 Achilles parkbanken geplaatst.

De Achilles parkbanken zijn op een wel heel bijzondere plek geplaatst – in de haven van Gaastmeer met uitzicht over het water. Dat is écht genieten van de Friese cultuur. De banken zijn geplaatst op betonplaten met een motief van straattegel dat zorgt voor een bijzonder effect.

De opdrachtgevers hebben gekozen voor onze eigen klassieke kleur groen. De parkbanken zijn gebaseerd op replica’s uit de 19e eeuw en zorgen voor een tijdloze en klassieke uitstraling.
De Stichting Dorpsbelang is verantwoordelijk voor het onderhoud van de parkbanken.

Een mooi resultaat!

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.