Gemeente Meppel

Wilhelminapark

Het oudste park van Meppel is het Wilhelminapark. In 1914 is het ontworpen door de bekende tuin- en landschapsarchitect Leonard Springer en op 8 juni 1919 werd het park toegankelijk voor bezoekers en inwoners van Meppel. In eerste instantie kreeg het de naam ‘Wandelpark’, maar ter gelegenheid van de vijfstigste verjaardag van Koningin Wilhelmina, is het op 31 augustus 1930 omgedoopt tot het Wilhelminapark.

De Stichting Waarborgfonds Meppel heeft dit jaar de gemeente elf prachtige Rheia parkbanken van Gardeluxe geschonken. Ze hebben gekozen voor onze eigen kleur klassiek groen en bijgaande foto’s laten zien dat deze parkbanken geheel passen bij de omgeving van het Wilhelminapark.

De Stichting heeft ervoor gekozen om het parkmeubilair maximaal te beschermen met onze eigen Anti-graffiti behandeling. Het verfprocedé wordt dan uitgebreid met een extra laag die ervoor zorgt dat gespoten graffiti eenvoudig te verwijderen is. Verdere aantasting van het aluminium en hout wordt zo voorkomen.

Het parkmeubilair van Gardeluxe heeft een lange levensduur en is weerbestendig, onderhoudsarm en hufterproof. De gemeente en de Meppeler inwoners zijn de Stichting Waarborgfonds Meppel dan ook zeer dankbaar voor dit prachtige cadeau en maken volop gebruik van de Rheia parkbanken.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.