Gemeente Grave

Park de Kat

Park de Kat is een Rijksmonument in Grave. De Kat bezit grote ouderdomswaarde en is van cultuurhistorisch belang. Omdat het een zeldzaam voorbeeld is van militaire bouwkunst is het ook van architectuurhistorische betekenis. En nu, in onze tijd, is het tevens een prachtige recreatieve wandeltuin binnen de stad.

Opgeknapt
De Kat is opgeknapt, een wens vervuld. Zichtbaar is een stuk historie van Grave in ere hersteld. De paden zijn verstevigd, een aantal voorzien van klinkers en er zijn twee Demeter parkbanken geplaatst. Op deze vesting kan rustig genoten worden van het schitterende uitzicht op de Hampoort en het Arsenaal.

Demeter
Parkbank Demeter, met haar sierlijke lijnen geïnspireerd op de plantenwereld, vormt een passende aanvulling in dit historische stukje Grave.

Product(en)

Meer referenties

Veenborg Welgelegen Sappemeer

De historische tuin van Veenborg Welgelegen te Sappemeer is in 2022 in ere hersteld! Het Groninger Landschap heeft de vroegere grandeur van de tuin teruggebracht.

’s Gravenmoer

Een pareltje in de gemeente Dongen is het dorpje ’s Gravenmoer.┬áSinds kort hebben meerdere Gaia parkbanken een prachtige plek in dit mooie Brabantse landschap gekregen.

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.