Gemeente Grave

Park de Kat

Park de Kat is een Rijksmonument in Grave. De Kat bezit grote ouderdomswaarde en is van cultuurhistorisch belang. Omdat het een zeldzaam voorbeeld is van militaire bouwkunst is het ook van architectuurhistorische betekenis. En nu, in onze tijd, is het tevens een prachtige recreatieve wandeltuin binnen de stad.

Opgeknapt
De Kat is opgeknapt, een wens vervuld. Zichtbaar is een stuk historie van Grave in ere hersteld. De paden zijn verstevigd, een aantal voorzien van klinkers en er zijn twee Demeter parkbanken geplaatst. Op deze vesting kan rustig genoten worden van het schitterende uitzicht op de Hampoort en het Arsenaal.

Demeter
Parkbank Demeter, met haar sierlijke lijnen geïnspireerd op de plantenwereld, vormt een passende aanvulling in dit historische stukje Grave.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.