Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft een geheel nieuwe flexplek en ontmoetingsplaats ontwikkelt genaamd ’t Park. De ruimte is helemaal ingericht in de stijl van een park met veel natuurlijke elementen. De 540 m grootte ruimte op de begane grond is ingericht als kantoor, koffiecorner, opslag, en toiletten, maar het meest opvallende is, vanwege de open receptie, de groene plaza. Daar hangen enorme plantenkooien aan het plafond en manoeuvreer je tussen de berkenstammen en bamboe vergaderplekken door. Een inspirerende ruimte om in te vergaderen, te brainstormen of gewoon een kop koffie te drinken.

Gardeluxe Artemis parkbank past schitterend bij dit geheel. De groene kleur van deze parkbank matcht prachtig bij de groene elementen die de gemeente heeft gebruikt op deze plek. De Artemis parkbank maakt de uitstraling van dit park helemaal af.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.