Even lekker uitwaaien

Garden Classic Rally

Afgelopen zondag 28 maart was het dan zover. In samenwerking met 4 gerenommeerde Twentse collega bedrijven: Landgoed de Holtweijde, Ton Schulten, Tuinwacht en Events Creators de Methoeve organiseerde wij een bijzonder evenement: de Garden Classic Rally. Exclusief voor onze relatie boden wij de mogelijkheid om in een klassieke Kever Cabrio een geheel verzorgde tour kosteloos door Twente te maken. De kans om het echte rallygevoel te beleven! Onderweg werden de deelnemers verrast met groene stops:

Beeldentuin en Galerie Ton Schulten
Onder het genot van een hapje en drankje hebben de deelnemers de kleurrijke werken van de bekende kunstschilder Ton Schulten (www.tonschulten.nl) bekeken. In de aangrenzende unieke beeldentuin, Place de la Fontaine, in het pittoreske straatje bij de galerieën kon men een gevarieerde collectie water- en tuinsculpturen bewonderen.

Gardeluxe modellentuin
De deelnemers werden hier ontvangen met een high tea om vervolgens een “proefzit” te maken in de modellentuin. Ook een kijkje achter de schermen ontbrak niet en kon men exclusief zien hoe het meubel wordt geproduceerd.

Tuinadvies
Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap ligt het sfeervolle Landgoed de Holtweijde. In de prachtige entourage van dit landgoed werd door een gerenommeerd architect van de Tuinwacht persoonlijk tuinadvies geven.

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.