Even lekker uitwaaien

Garden Classic Rally

Afgelopen zondag 28 maart was het dan zover. In samenwerking met 4 gerenommeerde Twentse collega bedrijven: Landgoed de Holtweijde, Ton Schulten, Tuinwacht en Events Creators de Methoeve organiseerde wij een bijzonder evenement: de Garden Classic Rally. Exclusief voor onze relatie boden wij de mogelijkheid om in een klassieke Kever Cabrio een geheel verzorgde tour kosteloos door Twente te maken. De kans om het echte rallygevoel te beleven! Onderweg werden de deelnemers verrast met groene stops:

Beeldentuin en Galerie Ton Schulten
Onder het genot van een hapje en drankje hebben de deelnemers de kleurrijke werken van de bekende kunstschilder Ton Schulten (www.tonschulten.nl) bekeken. In de aangrenzende unieke beeldentuin, Place de la Fontaine, in het pittoreske straatje bij de galerieën kon men een gevarieerde collectie water- en tuinsculpturen bewonderen.

Gardeluxe modellentuin
De deelnemers werden hier ontvangen met een high tea om vervolgens een “proefzit” te maken in de modellentuin. Ook een kijkje achter de schermen ontbrak niet en kon men exclusief zien hoe het meubel wordt geproduceerd.

Tuinadvies
Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap ligt het sfeervolle Landgoed de Holtweijde. In de prachtige entourage van dit landgoed werd door een gerenommeerd architect van de Tuinwacht persoonlijk tuinadvies geven.

Product(en)

Meer referenties

’s Gravenmoer | Gaia

Een pareltje in de gemeente Dongen is het van oudsher veendorp ’s Gravenmoer. In het centrum staan vele monumentale gebouwen, eeuwenoude boerderijen en woonhuizen. De

Gemeente Oosterhout | Ikaros cumaru

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Renkum | Zeus

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen. Een fijne plek waar vaak gebruik van gemaakt zal worden.  

Landgoed Staverden | Notus en Luna

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park, een landhuis, een koetshuis en een oranjerie. Het landhuis ligt tussen Ermelo en Elspeet op de de Veluwe,

Marktplein Oldemarkt | Zeus

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.