Even lekker uitwaaien

Garden Classic Rally

Afgelopen zondag 28 maart was het dan zover. In samenwerking met 4 gerenommeerde Twentse collega bedrijven: Landgoed de Holtweijde, Ton Schulten, Tuinwacht en Events Creators de Methoeve organiseerde wij een bijzonder evenement: de Garden Classic Rally. Exclusief voor onze relatie boden wij de mogelijkheid om in een klassieke Kever Cabrio een geheel verzorgde tour kosteloos door Twente te maken. De kans om het echte rallygevoel te beleven! Onderweg werden de deelnemers verrast met groene stops:

Beeldentuin en Galerie Ton Schulten
Onder het genot van een hapje en drankje hebben de deelnemers de kleurrijke werken van de bekende kunstschilder Ton Schulten (www.tonschulten.nl) bekeken. In de aangrenzende unieke beeldentuin, Place de la Fontaine, in het pittoreske straatje bij de galerieën kon men een gevarieerde collectie water- en tuinsculpturen bewonderen.

Gardeluxe modellentuin
De deelnemers werden hier ontvangen met een high tea om vervolgens een “proefzit” te maken in de modellentuin. Ook een kijkje achter de schermen ontbrak niet en kon men exclusief zien hoe het meubel wordt geproduceerd.

Tuinadvies
Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap ligt het sfeervolle Landgoed de Holtweijde. In de prachtige entourage van dit landgoed werd door een gerenommeerd architect van de Tuinwacht persoonlijk tuinadvies geven.

Product(en)

Meer referenties

Gemeente Oosterhout

In het gezellige historische centrum van Oosterhout is het goed toeven. Mooie panden, leuke winkels, een mooi stadspark en vele sport- en culturele activiteiten in

Prachtig!

Zo mooi passend, die prachtige klassieke tuinbank Zeus. Heerlijk zitten tussen de kleurige bloemen.

Landgoed Staverden

Landgoed Staverden heeft een prachtig aangelegd park met een bijzondere sfeer, rust en ruimte, een rijke historie en meerdere NOTUS parkbanken.

Marktplein Oldemarkt

Een mooie metamorfose, van alleen maar straatstenen naar een groene oase, en dat alles in twee maanden tijd. Er zijn bomen, struiken en planten gekomen.

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.