De Museumstoomtram

Museumstoomtram

Begin april zijn de perrons van de Museumstoomtram in Hoorn-Medemblik geheel opgeknapt en maken de Gardeluxe parkbanken deel uit van de herinrichting. Tijdens een ritje in de Museumstoomtram herbeleef je de Nederlandse geschiedenis van de stoomtrein. De eigenaren van de Museumstoomtram vinden het daarom belangrijk dat er een uitstraling wordt gecreëerd die aansluit bij de 18e eeuwse uitstraling. De modellen van de parkbanken van Gardeluxe zijn gebaseerd op ontwerpen uit de 19e eeuw en staan bekend om hun klassieke en tijdloze uitstraling. Mede daarom passen de Gardeluxe parkbanken perfect bij het gehele plaatje van de Museumstoomtram.

Op de perrons zijn acht Achilles parkbanken geplaatst van 200 cm. De banken zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout in combinatie met gietzijer of gietalumnium. Het vormt daardoor een sterke basis voor de parkbanken. De anti-graffiti behandeling en ons eigen ontwikkelde verfprocedé beschermen het hout maximaal. Wat betreft de kleur voor de parkbanken kozen de opdrachtgevers voor onze eigen klassieke kleur groen. Dit sluit perfect aan bij de kleur van de Museumstoomtram!

Begin dit jaar kozen de eigenaren van Museumstoomtram opnieuw voor Gardeluxe. Ditmaal mochten we 3 Reabin afvalbakken leveren in de klassieke kleur groen, passend bij de Achilles parkbanken. Door het gebruik van ronde vormen heeft deze stijlvolle afvalbak een direct herkenbare klassieke uitstraling.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.