Centrum Vught

Het nieuwe Centrum van Vught

Begin februari is het startschot gegeven aan de uitvoering van het herinrichtingsplan voor het centrum van Vught. Het is geheel vernieuwd en het doel om een tijdloze en klassieke uitstraling te creëren is meer dan gelukt. Er is een prachtig nieuw centrum voor teruggekomen.

In het vernieuwde centrum is tegenwoordig het straatmeubilair van Gardeluxe te bewonderen. Voor dit project leverden wij 30 aluminium Zeus parkbanken van 200cm. Gardeluxe staat bekend om haar verzameling replica’s van bekende klassieke modellen uit de 19e eeuw, maar met het comfort en de kwaliteitseisen van nu.

De Gardeluxe parkbanken zijn volledig van aluminium en dat heeft zo zijn voordelen. De banken zijn niet alleen duurzaam, maar hebben tevens een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar. Daarnaast heeft de gemeente Gardeluxe de opdracht gegeven de klassieke parkbanken te laten personaliseren door het wapen van Vught in de rugleuning van de luxe parkbanken te graveren. Een prachtig resultaat!

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.