Batavia stad

Batavia Stad

Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad bevat veel factory outletwinkels. Gardeluxe levert al jarenlang parkbanken aan Batavia Stad. We mochten in 2012 voor fase 2 en 3 parkbanken leveren. In fase 2 en 3 heeft er een levering van 13 Callisto banken, Poseidon banken en 6 Ourobouros boombanken plaatsgevonden. De Callisto parkbanken met speciaal afgeronde hoeken passen goed bij de uitstraling van Batavia Stad.

Nadat dit goed is bevallen mochten we ook voor fase 1 leveren waar tot dan toe sloophouten meubelen stonden. Deze meubelen moesten ieder jaar opnieuw geschilderd worden en daar wou men bij Batavia Stad vanaf.

Het voordeel van ons meubilair is dat wanneer het heeft geregend de parkbanken direct weer te gebruiken zijn, de regen trekt namelijk niet in het hout. Duurzaam en onderhoudsarm; dat is pas echt het hele jaar door genieten!

Afgelopen jaar hebben we nog eens 3 dubbele Poseidon parkbanken mogen leveren. De dubbele Poseidon is een nieuw ontwikkelde parkbank van Gardeluxe. De parkbank is geleverd in de RAL kleur 9005 zwart.

De plaatsing van de 3 dubbele Poseidon parkbanken is gerealiseerd door de firma G & M Infrg uit Nieuwlande.

Bekijk hier de TV commercial van Batavia Stad waarin onze geleverde parkbanken goed te zien zijn.

Vraag hier onze brochure en prijslijst aan:

Product(en)

Meer referenties

Maria Majorplein - Banner

Maria Majorplein

Het Maria Majorplein bij Pandhof Sinte Marie te Utrecht is in het voorjaar van 2022 volledig opnieuw ingericht.

Sint-Pietershof - Banner

Sint-Pietershof

Al in 1614 werd dit hofje gebouwd. Hiermee is de monumentale Sint-Pietershof één van de oudste hofjes van ons land.

Landgoed Groot Bijstervelt - Banner

Landgoed Groot Bijstervelt

Op het eeuwenoude Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving. Hier zijn in de Residentie 22 ruime appartementen voor zelfstandig wonen gevestigd met alle

Park Berg en Bos Apeldoorn - Banner

Gemeente Apeldoorn

Zo blij te zien dat de parkbanken RHEIA er na ruim 10 jaar nog zo mooi uitzien en dit geweldig onderhouden stadspark zo aantrekkelijk maakt.<br

Terras Eiscafé Saloesso Uelsen - Banner

Saloesso buitenruimte

Heerlijk een ijsje eten op het vernieuwde terras van Eiscafé Saloesoo in Uelsen…… Prachtige buitenruimte met voldoende zitplekken.

Centrum Zevenbergen - Banner

Zevenbergen

De sfeer is weer helemaal terug in het centrum van Zevenbergen.