Afvalbakken van Gardeluxe

23 mei 2024

De afvalbakken van Gardeluxe kunnen worden voorzien van een klep met gat waar statiegeldflesjes en blikjes doorheen kunnen. Handig en praktisch. Dit geldt niet alleen voor de klassieke afvalbakken Rea-Bin en Zeta-Bin maar ook voor de grotere strakkere modellen Mega-Bin.

Kwaliteit Gardeluxe
Onze afvalbakken hebben dezelfde hoogwaardige afwerking als de rest van ons straatmeubilair. Ze zijn gemaakt van 2 millimeter dik sendzimir verzinkt staal en worden 2 laags gecoat met daaronder een primer. Standaard wordt de afvalbakpaal voorzien van een betonpoer. De bodem en het deksel van de bak zijn extra verstevigd voor een lange levensduur. Alle onderdelen zijn apart na te bestellen en een anti-graffiti behandeling ten behoeve van vandalismebestendigheid is mogelijk.

Alle benodigdheden van een afvalbak in de openbare ruimte
De afvalbakken van Gardeluxe zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan alle vereisten voor de openbare ruimte. Zo zijn deze duurzame afvalbakken allen voorzien van een drie kant snapslot en een uitneembare binnenbak, en worden ze standaard geleverd met een betonvoet.

Een afvalbak passend in uw openbare rumte
Het plaatsen van de Gardeluxe afvalbakken kan afzonderlijk maar ze laten zich perfect combineren met onze andere sierlijke parkbanken, bekijk alle parkbanken van Gardeluxe hier.

Wilt u meer informatie over het exclusieve straatmeubilair van Gardeluxe, vraag dan hier de brochure en prijslijst aan.